Ons Dagelijks Groen

Producten

Aardappelen, Graan, Bladgewassen, Bonen, Kolen, Pompoen, Prei, Tomaten, Wortel, Witloof, Asperges, Yacon, Aardebeien, Bessen, Kersen, Pruimen, Appels, Peren, Kweepeer, Mispels, Eieren, Honing, Soep, Fruitsappen, Confituur, Cider, Pickles, Mosterd, Siroop, Stroop, Dressing, Olie, Preikruiden, Kaas, Desserten (rijstpap, tiramisu, ...).

Omschrijving

Ons Dagelijks Groen is een gemengd landbouwbedrijf met zorgboerderij, ontstaan vanuit een preibedrijf. Door de jaren heen hebben Luc en Sonja De Neef - Moens gekozen voor verbreding in plaats van schaalvergroting. Dit houdt in dat er naast de productie van prei ook verkoop is van verse producten in een automatenwinkel en er de mogelijkheid is tot groepsbezoek, landbouw- en plattelandseducatie, teambuilding, educatieve verjaardagsworkshops of zaalverhuur.

Met het aanbod van seizoensgroenten worden de consumenten aangespoord tot een levensstijl gericht op het ritme van de seizoenen en krijgt voeding een extra dimensie.

De naam ‘Ons Dagelijks Groen’ wijst erop dat groenten, fruit, de akker en de tuin essentieel zijn in ons dagelijks leven om een gezonde en duurzame levensstijl te behouden. In de zelfbedienings- en automatenwinkel van Ons Dagelijks Groen kan je ook terecht om vergeten en nieuwe groenten te ontdekken.

Eigenschappen

Zorgboerderij, Verpakkingsarm, natuurlijke teelt, mechanische onkruidbestrijding en insectenwerende neten, we vermijden het sproeien

Hier kan je ook terecht voor

Verjaardagsfeestjes, Teambuilding, Hoevepicknick, Rondleidingen, Vergadermogelijkheid

Openingsuren

Elke dag van 7u tot 22u in zelfbediening

Contact

Kammenkouterstraat 80
9310 Meldert

info@odgroen.be 0499 18 99 25 Website Facebook

Ons Dagelijks Groen 0020

Producenten in de buurt

Producenten met hetzelfde aanbod