CSA De Hoezekouter

Producten

De Zelf-pluk-moes-tuin aan de stadsrand van Aalst.

Omschrijving

Kom zelf je groenten en fruit oogsten in de zelf-pluk-moestuin aan de stadsrand van Aalst!

Boeren op de Hoezekouter wordt geen eenmanszaak, maar een gemeenschapsgebeuren. Ieder lid, klein of groot, groene vingers of geen groene vingers kan zijn steentje bijdragen. Je kan na het aankopen van een abonnement het hele jaar lang verse groenten komen halen op het veld.

Ben je overtuigd van verse gezonde biologische groenten en fruit, op wandel- of fietsafstand van centrum Aalst? Neem zelf je zak en/of doosjes mee en geniet van de frisse buitenlucht en heerlijke producten.

CSA staat voor Community Supported Agriculture, in dit model staan de landbouwer en de consument rechtsreeks in contact met elkaar. Leden van de CSA ondersteunen de landbouwer door zijn werk te vergoeden voorafgaand aan de oogst.

Ze kopen een oogstaandeel dat hen een jaar zal voorzien van wat het land biedt. Men deelt letterlijk in de oogst: van het één wat meer, van het ander wat minder. De landbouwer staat in voor het werk op het veld (zaaien, planten, onderhouden,…) en via zelfoogst delen de deelnemers in de winst.

Contact

Frans Roucelstraat
9300 Aalst

dehoezekouter@gmail.com 0494 84 60 42 Website Facebook Instagram

De Hoezekouter

Producenten in de buurt

Producenten met hetzelfde aanbod