Voedselteam Lebbeke

Producten

Gevarieerd aanbod, zoals: groenten, asperges, fruit, vlees, charcuterie, vis, zuivel, roomijs, kaas, desembrood, honing, gebak, confituur, bier, wijn, vegetarische bereidingen

Omschrijving

Voedselteam Lebbeke biedt producten aan van verschillende lokale producenten. Op de webwinkel vind je onder andere producten uit Sociale Werkplaats De Loods uit Aalst, Kaasboerderij Keymeulen uit Hofstade, De Schapenmelkerij uit Brakel, Hammes Hoevevlees uit Hamme, … Het grote voordeel is dat je dus in één bestelling producten van verschillende lokale handelaars kan aankopen en dat je deze in één keer op één plek kan afhalen. Zo kan je verschillende lokale producenten steunen aan zo weinig mogelijk voedselkilometers. Alle producten zijn geproduceerd in harmonie met de vier seizoenen en met respect voor de aarde en de natuur.

Openingsuren

Er wordt gewerkt via een webwinkel, waar je je bestelling plaatst.
Telkens donderdagavond worden de bestellingen afgesloten om dan de week erop vrijdag geleverd te worden in het depot. Iedereen die besteld heeft komt zijn/haar bestelling daar ophalen op vrijdag tussen 18.30u en 19u.

Contact

Kakemansstraat 11
9280 Lebbeke

lebbeke@voedselteams.be Website

Vilda 151797 Kistje met biologische zomergroenten Bert Willaert A4 58713

Producenten in de buurt

Producenten met hetzelfde aanbod