Voedselteam Dendermonde

Producten

Alle seizoensgroenten en -fruit, vlees en zuivelproducten (rund, varken, schaap, geit, pluimvee), eieren, honing, noten, bloem, brood, soep, salades, fruitsap, kruiden, confituur, wijn, kaas, ijs, desserten…

Extra: vleesvervangende bereidingen (zoals seitan en hummus)

Omschrijving

Voedselteam Dendermonde biedt producten aan van verschillende lokale producenten. Op de webwinkel vind je onder andere producten uit Sociale Werkplaats De Loods uit Aalst, Kaasboerderij Keymeulen uit Hofstade, Hoeveslagerij De Vierklaver uit Lokeren, … Het grote voordeel is dat je dus in één bestelling producten van verschillende lokale handelaars kan aankopen en dat je deze in één keer op één plek kan afhalen. Zo kan je verschillende lokale producenten steunen aan zo weinig mogelijk voedselkilometers. Het is een eerlijke en gemakkelijke manier om je eten lokaal aan te kopen en zeker te zijn van de kwaliteit ervan. Vers, duurzaam, gezond en betaalbaar voedsel zijn sleutelbegrippen.

Voedselteams zet actief in op het creëren van een sterke verbondenheid tussen boeren en burgers. Het is voor hen belangrijk dat producenten erkenning en waardering krijgen voor hun inspanningen en daarvoor met een eerlijke productprijs beloond worden.

Bestellingen worden geplaatst en betaald via een webwinkel.

Openingsuren

Er wordt gewerkt via een webwinkel, waar je je bestelling plaatst.
Elke vrijdag kan je de bestelling ophalen tussen 19 en 19u30

Bestelling plaatsen kan via de webshop: https://localfoodworks.eu/store/60
Afhalen kan op volgend adres:

Mariakring
Kerkplein 8
9200 Dendermonde


Een proefbestelling plaatsen kan via de website van voedselteams: https://www.voedselteams.be
Hier kan je doorklikken naar “proefbestellingen”.

En dan doorklikken naar proefbestellingen / team in de buurt uitkiezen via de kaart die wordt getoond en je kunt bestellen.

Contact

Onze Lieve Vrouwekerkplein 8
9200 Dendermonde

dendermonde@voedselteams.be 0494 91 16 22

Voedselteam

Producenten in de buurt

Producenten met hetzelfde aanbod