Hertenhof

Producten

Hertenvlees en bijproducten afkomstig van boerderijherten.

Omschrijving

Na tien jaar werken in een Brussels bankkantoor, gaf Annie Van der Weerden haar leven een ommeslag en startte ze een hertenboerderij in Mollem. Hier staat de werking volledig in het teken van de natuur. Rondom de weiden te midden van natuurgebieden werd een kilometer inheemse hagen aangeplant, er zijn hoogstam fruitbomen, woelpoelen voor de herten en natuurlijke vijvers en poelen.

Alles draait om diervriendelijkheid en respect voor de eigenheid van de dieren, wat des te belangrijker is voor een stressvolle soort als edelherten. De dieren kunnen een natuurlijk en rustig bestaan leiden naar hun eigen ritme (bronst, kalvingen, enzovoort). Hertenvlees is sappig, mager, mals en rijk aan ijzer, eiwitten en Omega-3. De smaak is overheerlijk. In de winkel vind je een groot aanbod van steaks tot burgers, braadworsten, salami, rillette en americain. Daarnaast kan je ook bijproducten verkrijgen zoals huiden en lederwaren.

Eigenschappen

Extensieve kwekerij, natuurlijke opkweek van eigen herten.

Hier kan je ook terecht voor

Rondleidingen, Hoeveterras, Vergadermogelijkheid: deze 3 nieuwe activiteiten starten vanaf mei 2020, te volgen via website en sociale media.

Openingsuren

Hoevewinkel hertenvlees:
In oktober, november, december en januari elke zaterdag van 14.00 u. tot 18.00 u.

Contact

Velm 28
1730 Mollem

info@hertenhof.be 0475 71 06 61 Website Facebook

Hertenhof leder

Producenten in de buurt

Producenten met hetzelfde aanbod