Tok Tok Kod'eitje

Producten

Dagelijks verse eitjes van vrije uitloopkippen

Omschrijving

Wij zijn Tom, Daniëlle, Robin en Niels Baert-Van der Speeten uit de Langestraat 285 in Affligem en verkopen verse eitjes van onze vrije uitloopkippen = vrije kippen in het gras.

Wij (Tom, Daniëlle, Robin en Niels) zijn telgen uit de welbekende familie Baert uit Nievel te Meldert en uit de Van der Speeten landbouwersfamilie in Liedekerke. Generaties-lang was hier land- en tuinbouw, hoppeteelt, varkens- en rundskwekerij, de dagelijkse broodwinning.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan… en dit keer is het kippenbloed . Op de boerderij in Meldert worden, sinds 2021, vrije uitloopkippen in een open grasveld gehouden en zij verblijven in een moderne, technologische ‘kippenkar’. Natuurlijke voeding van eigen bodem, hygiëne, in- en uitloop, veiligheid, automatisatie,… professioneel en ambachtelijk tegelijk!

Blije kippen maken lekkere eitjes. En dat smaken wij en dat willen we delen met jou.

Koop lokaal.

Koop de korte keten.

Steun de Landbouw.

Koop onze passie.

--

Onze eieren zijn te koop in dozen van 6, 10, 12 of 30 stuks.

Bestellen en afspreken voor afhaling of levering (gratis in regio Affligem) doe je via een berichtje op 0472 110929 of 0496 188651.

Het laatste nieuws over onze kippen, onze eitjes en onze andere groenten die wij te koop aanbieden, vind je op Facebook en Instagram.

Eigenschappen

Op de boerderij in Meldert worden, sinds 2021, vrije uitloopkippen in een open grasveld gehouden en zij verblijven in een moderne, technologische ‘kippenkar’. Natuurlijke voeding van eigen bodem, hygiëne, in- en uitloop, veiligheid, automatisatie,… professioneel en ambachtelijk tegelijk!

Hier kan je ook terecht voor

verse eitjes, van vrije uitloopkippen

Openingsuren

Bestellen en afspreken voor afhaling of levering (gratis in regio Affligem) doe je via een berichtje op 0472 110929 of 0496 188651.

Contact

Langestraat 285
1790 Affligem

0472 11 09 29 Website Facebook Instagram

Tok Tok Kodeitje

Producenten in de buurt

Producenten met hetzelfde aanbod