De Kruidenier Van Affligem

Producten

Aardappelen, graan, bladgewassen, bonen, pompoen, prei, tomaten, wortel, witloof, ajuin, look, bloemkool, courgette, selder, aardbeien, bessen, kersen, pruimen, appels, peren, rund, varken, pluimvee, honing, streekbieren, producten van het Hof Ter Vrijlegem, producten van Domein De Kluizen (Herman Troch), jenevers van Stokerij De Moor (Aalst), producten van Lima, brood (twee brooddagen met brood van biobakkerij De Troch uit Ieper), salades, ingemaakte of gefermenteerde groenten, fruitsappen, confituur, pajottenlander, kaas, eieren, boter, yoghurt.

Omschrijving

Aan de voet van de monumentale Abdij van Affligem vind je deze lokale kruidenier. Je kan er terecht voor groenten- en fruitpakketten van lokale producenten en voor (h)eerlijke streekproducten. Bij Dina is het gezellig langskomen. Zij verkoopt ook zelfgemaakte kaarsen en caneert (hervlecht) rieten stoelen.

Hier kan je ook terecht voor

Misschien kwam je hier al langs voor een jenevertje tijdens de hopdag, de korte ketenfietstocht of een gegidste hopwandelingwandeling in Affligem? Ook scholen zijn een graag geziene gast voor een fairtrade drankje.

Openingsuren

Woensdag t/m zondag van 11.00 u. tot 19.00 u.

Contact

Abdijstraat 7
1790 Affligem

dinavangijsegem@hotmail.com 053 66 15 94 Website

Kruidenier Van Affligem

Producenten in de buurt

Producenten met hetzelfde aanbod